Van Dale Vertaalbureau - Spaans

Spaans is na het Engels de belangrijkste westerse taal. Het wordt gesproken door meer dan 350 miljoen mensen over de hele wereld. In Spanje, in bijna heel Latijns-Amerika en daa ... Lees meer

€ 0,00
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

Spaans is na het Engels de belangrijkste westerse taal. Het wordt gesproken door meer dan 350 miljoen mensen over de hele wereld. In Spanje, in bijna heel Latijns-Amerika en daarnaast als belangrijke minderheidstaal in landen als de VS en Canada. Het belang van het Spaans als internationale omgangstaal is in de afgelopen decennia sterk toegenomen.

Communiceren in het Spaans is voor Nederlandstaligen niet eenvoudig, omdat de taal tamelijk ver van de onze af staat. Daar komt bij dat er grote verschillen bestaan tussen het Spaans van Spanje en dat van Latijns-Amerika. Het woord auto vertaal je in Spanje als coche, terwijl je in Latijns-Amerika ook carro kunt gebruiken. En een loodgieter is in Spanje een fontanero, maar in Latijns-Amerika meestal een plomero. Om het nog ingewikkelder te maken zijn er ook tussen Latijns-Amerikaanse landen onderling weer verschillen.

Door zulke subtiliteiten is helder communiceren in het Spaans nog een hele opgave. Alle reden dus om te kiezen voor de zekerheid van een professionele Spaanse vertaling van vertaalbureau Van Dale Vertalingen.

Waarom Spaans vertaalbureau Van Dale Vertalingen?

Bij vertaalbureau Van Dale Vertalingen bent u aan het juiste adres voor een perfecte Spaanse vertaling. Onze vertalers en revisors zijn allemaal moedertaalsprekers en academisch geschoold. Tevens zijn zij speciaal geselecteerd op hun uitgebreide werkervaring en vakspecifieke kennis.

  • Vertaald door de beste vertalers
  • 100% revisie door vakspecialisten
  • ISO 9001-gecertificeerd en conform NEN-norm 15038
  • Klantspecifiek terminologie- en tekstbeheer
  • Met Van Dale-kwaliteitsgarantie
  • Vakvertalingen: financieel, juridisch, medisch, technisch, beleidsteksten, jaarverslagen & corporate communicatie,  marketing & communicatie

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 088-VDTALEN (088-8382536). 

Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanVan Dale Vertaalbureau - Spaansvindt.
Beoordeling


Bestellen