Van Dale Vertaalbureau - Engels

Het Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. Maar vooral is het de internationale omgangstaal bij uitstek.

Vrijwel alle grensoverschrijdende zakelijke cont ... Lees meer

€ 0,00
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

Het Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. Maar vooral is het de internationale omgangstaal bij uitstek.

Vrijwel alle grensoverschrijdende zakelijke contacten vinden plaats in het Engels. Ook is het wereldwijd dé taal op het gebied van wetenschap, ICT, internet en internationale organisaties.  Een leven zonder Engels is ondenkbaar geworden.

De meeste Nederlandstaligen beheersen het Engels behoorlijk. Maar die taal kent vele valkuilen. Op het gebied van spelling bijvoorbeeld. In het Brits-Engels schrijf je centre, colour en fulfil, terwijl je die woorden in het Amerikaans-Engels schrijft als center, color en fulfill.

Cultuurverschillen komen tot uitdrukking in de per land verschillende conventies bij het schrijven van brieven. En ook op andere terreinen is het Engels verraderlijk lastig.

Wie zaken doet met Engelstalige landen, wil in zijn communicatie goed voor de dag komen. Alle reden dus om te kiezen voor de zekerheid van een professionele Engelse vertaling van vertaalbureau Van Dale Vertalingen.

Waarom Engels vertaalbureau Van Dale Vertalingen?

Bij vertaalbureau Van Dale Vertalingen bent u aan het juiste adres voor een perfecte Engelse vertaling. Onze vertalers en revisors zijn allemaal moedertaalsprekers en academisch geschoold. Tevens zijn zij speciaal geselecteerd op hun uitgebreide werkervaring en vakspecifieke kennis.

  • Vertaald door de beste vertalers
  • 100% revisie door vakspecialisten
  • ISO 9001-gecertificeerd en conform NEN-norm 15038
  • Klantspecifiek terminologie- en tekstbeheer
  • Met Van Dale-kwaliteitsgarantie
  • Vakvertalingen: financieel, juridisch, medisch, technisch, beleidsteksten, jaarverslagen & corporate communicatie,  marketing & communicatie

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 088-VDTALEN (088-8382536).

Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanVan Dale Vertaalbureau - Engelsvindt.
Beoordeling


Bestellen