Van Dale Taaltraining Zakelijk Nederlands voor anderstaligen: schrijven

Deze taaltraining in schrijfvaardigheid is bestemd voor iedereen die het Nederlands als tweede taal redelijk beheerst en zijn schriftelijke zakelijke communicatie verder wi ... Lees meer

€ 1.439,00
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

Deze taaltraining in schrijfvaardigheid is bestemd voor iedereen die het Nederlands als tweede taal redelijk beheerst en zijn schriftelijke zakelijke communicatie verder wil professionaliseren. Tijdens de taaltraining komen o.m. onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Spellingregels
  • Grammatica: regels en valkuilen 
  • Samengestelde zinnen en gebruik van verbindingswoorden (voordat, nadat, terwijl etc.)
  • Modale werkwoorden (kunnen, moeten, willen, zullen)
  • Afkortingen
  • Meervoudsvormen
  • Bijvoeglijke naamwoorden in combinatie met de- en het-woorden
  • Algemene correspondentie via een brief of e-mail: aanhef, afsluiting, openingszinnen en slotzinnen, formeel versus informeel
  • Soorten brieven en e-mails en bijbehorende formuleringen: uitnodigingen, afspraken, klachten, mededelingen e.d

De voertaal in uw werkomgeving is voornamelijk Nederlands en u beheerst het Nederlands als tweede taal redelijk. Als u effectief en begrijpelijk wilt communiceren is het belangrijk dat u de Nederlandse taal goed beheerst en bekend bent met de Nederlandse stijl van zakendoen. Of u nu een uitnodiging schrijft, schriftelijk een afspraak maakt of een klachtenbrief schrijft, een goede kennis van de Nederlandse taalregels en zakelijke gewoonten zijn hiervoor onmisbaar.

Na afloop van de Van Dale Taaltraining Zakelijk Nederlands voor anderstaligen: schrijfvaardigheid, hebt u meer zelfvertrouwen bij het zakelijk schrijven in het Nederlands. U hebt kennis opgedaan over de regels van de Nederlandse spelling en grammatica. U weet hoe u die moet toepassen om taalfouten te voorkomen. U hebt uw zakelijke woordenschat uitgebreid. U voelt zich zekerder bij het schrijven van zakelijke e-mails en brieven.

Deze taaltraining kan goed gevolgd worden in combinatie met de Van Dale Taaltraining Zakelijk Nederlands voor anderstaligen: spreken.

Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanVan Dale Taaltraining Zakelijk Nederlands voor anderstaligen: schrijvenvindt.
Beoordeling


Bestellen