Pockets

Welke schoolspullen heb je na de vakantie allemaal nodig?
Na de zomervakantie begin je goed uitgerust aan het nieuwe schooljaar, helemaal met deze handige Van Dale-checklist voor op school. Download hier de checklist.

Volg @vandale_opschool op Instagram (voor leuke #taalweetjes en #tips voor op school) en maak de hele zomervakantie kans op een exclusieve Van Dale-starterskit voor de middelbare school. Elke drie weken verloten we een Van Dale-starterskit onder alle volgers. Lees hier de actievoorwaarden.

Wist je dat … de Van Dale Pockets helemaal vernieuwd zijn?
Met de nieuwste woorden en vertalingen, voorbeeldzinnen, nuttige taaltips en veel extra informatie over spelling en grammatica zijn de Van Dale Pockets dikker dan ooit.

De Van Dale Pockets bieden leerlingen de betrouwbaarste taaloplossing voor op school – in de klas en bij het maken van huiswerk. Ook zijn de nieuwe Pockets een onmisbaar instrument voor laatstejaars, want alleen een papieren woordenboek is toegestaan tijdens het centraal schriftelijk examen. Het eendelige Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands is zelfs bij álle schriftelijke examens toegestaan.

De Van Dale Pockets zijn in alle schooltalen verkrijgbaar.

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Boek - paperback 9 items
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen