Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal (Hardcover)

Inkijkexemplaar

De vijftiende editie van de Dikke Van Dale

Het prachtig vormgegeven Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal ... Lees meer

Direct leverbaar
€ 179,00
-
+
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

De vijftiende editie van de Dikke Van Dale

Het prachtig vormgegeven Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal biedt u toegang tot de rijkdom van het Nederlands, zowel op papier als online. De drie boekdelen zijn dikker dan ooit, uitgevoerd in kleur en bevatten illustraties. Bovendien biedt de aanschaf van de Dikke Van Dale ook een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online, die ook op een smartphone of tablet te gebruiken is.

Drie boeken in een unieke cassette

De nieuwe Dikke Van Dale mag gezien worden. Het zijn drie prachtig uitgevoerde boeken in een unieke, gekleurde cassette. De inhoud is overzichtelijk vormgegeven, met kleuraccenten en gebruik van symbolen. Bij 500 lastig uit te leggen woorden zijn verhelderende lijntekeningen toegevoegd.

Dit vlaggenschip van Van Dale is dikker dan ooit met 18.000 nieuwe woorden, duizenden nieuwe betekenissen, voorbeeldzinnen, uitdrukkingen en citaten – alles in de officiële spelling. Kaderteksten met nuttige taalweetjes zorgen voor nog meer diepgang.

Inclusief Online
Bij de boeken krijgt u een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online met nog meer mogelijkheden. Door krachtige zoekfuncties vindt u zelfs de kleinste details. Bovendien zijn er 80.000 extra woordsamenstellingen opgenomen en staan er werkwoordrijtjes bij alle werkwoorden.

Mocht dat nog niet genoeg zijn, verrijk dan zelf de Dikke Van Dale met woorden en beelden via Van Dale Wiki. De Dikke Van Dale Online is ook te gebruiken op smartphones en tablets.

Specificaties
Meer informatie
Druk 1
Imprint Van Dale
Uitvoering Boek - hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789460772221
Verschijningsdatum 6 okt. 2015
Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanVan Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal (Hardcover)vindt.
Beoordeling


We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!

Bestellen