Het Groene Boekje (Hardcover)

Inkijkexemplaar

Succes boek je met ‘Het Groene Boekje’: de vertrouwde evergreen voor iedereen die correct wil of moet schrijven. Deze officiële spellinggids van het Nederlands ... Lees meer

Direct leverbaar
€ 25,70
-
+
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

Succes boek je met ‘Het Groene Boekje’: de vertrouwde evergreen voor iedereen die correct wil of moet schrijven. Deze officiële spellinggids van het Nederlands is de verplichte richtlijn voor overheid en onderwijs.

Wil je weten hoe je een woord in de correcte spelling moet schrijven? Zoek het op! Het Groene Boekje, ook bekend als de Woordenlijst Nederlandse Taal, bestaat uit ongeveer 134.000 woordvormen in circa 52.000 ingangen. De woordenlijst bevat de Nederlandstalige woordenschat uit Nederland, België, Suriname en het Caribische gebied.

Relevant
Omdat niet alle woorden uit de Nederlandse taal in de lijst kunnen staan – naast onmogelijk zou dat ook onpraktisch zijn – is de inhoud onder andere samengesteld op basis van vragen van taalgebruikers. De meest opgezochte twijfelwoorden zijn in ieder geval vertegenwoordigd. Voor meer gemak is extra woordinformatie toegevoegd, zoals werkwoordvervoegingen en woordsoorten. Lidwoorden vind je voor de trefwoorden.

Complete uitleg over de officiële spelling krijg je in de Leidraad met spellingregels. Voor gevallen die moeilijk in regels te vangen zijn, zoals eigennamen, zijn taaladviezen opgenomen.

Overzichtelijk
Het Groene Boekje is een echt gebruiksboek. Voor optimale gebruiksvriendelijkheid hebben we gekozen voor een prettig leesbaar lettertype en een overzichtelijke vormgeving. Duimblokjes in de kantlijn versnellen het zoeken. Het Groene Boekje is uitgevoerd in een hoogwaardige binding, klaar voor intensief gebruik. Met de jaren zal dit steeds meer jouw eigen groene boekje worden!

Specificaties
Meer informatie
Pagina's 1216
Druk 1
Imprint Van Dale
Uitvoering Boek - hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789460772832
Verschijningsdatum 13 okt. 2015
Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanHet Groene Boekje (Hardcover)vindt.
Beoordeling


We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!

Bestellen