Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal

De nieuwe Dikke Van Dale: dikker dan ooit, met illustraties en kleur en inclusief een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online.
€ 179,00

Beschikbaarheid: In voorraadDe nieuwe Dikke Van Dale!
De vijftiende editie van de Dikke Van Dale is nu verkrijgbaar. Dit prachtig vormgegeven Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal biedt u toegang tot de rijkdom van het Nederlands, zowel op papier als online. De drie boekdelen zijn dikker dan ooit, uitgevoerd in kleur en bevatten illustraties. Bovendien biedt de aanschaf van de Dikke Van Dale ook een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online, die ook op een smartphone of tablet te gebruiken is.


Boeken
De nieuwe Dikke Van Dale mag gezien worden. Het zijn drie prachtig uitgevoerde boeken in een unieke, gekleurde cassette. De inhoud is overzichtelijk vormgegeven, met kleuraccenten en gebruik van symbolen. Bij 500 lastig uit te leggen woorden zijn verhelderende lijntekeningen toegevoegd.


Dit vlaggenschip van Van Dale is dikker dan ooit met 18.000 nieuwe woorden, duizenden nieuwe betekenissen, voorbeeldzinnen, uitdrukkingen en citaten – alles in de officiële spelling. Kaderteksten met nuttige taalweetjes zorgen voor nog meer diepgang.


Inclusief Online
Bij de boeken krijgt u een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online met nog meer mogelijkheden. Door krachtige zoekfuncties vindt u zelfs de kleinste details. Bovendien zijn er 80.000 extra woordsamenstellingen opgenomen en staan er werkwoordrijtjes bij alle werkwoorden.


Mocht dat nog niet genoeg zijn, verrijk dan zelf de Dikke Van Dale met woorden en beelden via Van Dale Wiki. De Dikke Van Dale Online is ook te gebruiken op smartphones en tablets.


The making-of Dikke Van Dale


Auteur Onbekend
Uitleverdatum 6 okt. 2015
Publicatiedatum 23 sep. 2015
ISBN 9789460772221
Druk 1
Hoogte 265 mm
Breedte 210 mm
Dikte 180 mm
Imprint Van Dale
Pagina's Onbekend
Uitgever VBK Media
Publicatie status Verschenen of in herdruk
Soort aanbieding Nee
Media bestanden Voorbeeldpagina 1

Artikelen 1 tot 3 van 8

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Next Page
 1. klassiek naslagwerk overzichtelijk vormgegeven Christiaan Vermeer 22-05-2016
  Geef hier uw beoordeling

  De inhoud behoeft na zoveel jaren geen commentaar, die evolueert. Dit boek is ook in het digitale tijdperk een onmisbaar onderdeel van mijn boekenkast. Vijf sterren meer dan waard.

  De vormgeving van de pagina's is er weer op vooruitgegaan, nog helderder en overzichtelijker dan voorheen. De pagina's zijn afgedrukt op een prachtige kwaliteit papier, dun zonder doorschijnend te zijn. Een grote fout van de vorige editie is hersteld: deze editie is weer gebonden, zoals bij een boek als dit verwacht mag worden. De banden vind ik prachtig, al kan het zijn dat ze door de lichte kleur wat te besmettelijk zullen blijken te zijn. Als het om de vormgeving gaat is de cassette het enige zwakke punt van belang: leuk als verpakking maar niet erg geschikt voor gebruik.

 2. De cassette P. de Meijer 17-05-2016
  Geef hier uw beoordeling

  Inderdaad, de cassette doet afbreuk aan het mooi uiterlijk van de boeken en is bepaald geen 'blikvanger'.

 3. hij moet ook voor dislectische mensen zijn cas 16-11-2015
  Geef hier uw beoordeling

  mooi dik mooie formaat alleen kleine letters voor dislectische mensen

Artikelen 1 tot 3 van 8

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Next Page

Deel uw ervaring met anderen

U werkt aan beoordeling: Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal

Hoe waardeert u dit product?*
  1 2 3 4 5
Geef hier uw beoordeling
De reCaptha is verplicht